Vakantiehuis huren in Frankenau

Wij verhuren ons vakantiehuis gelegen op één van de mooiste locaties van het Feriendorf Frankenau in district Waldeck Frankenberg. Met alle comfort en faciliteiten voorzien huur je direct bij ons, als Particulier eigenaar voordelig een vrijstaand vakantiehuisje in een mooi bosrijk gebied Frankenau en Nationaalpark Kellerwald Edersee, Ederbergland.

Vakantiehuis te huur in Frankenau, Sauerland

Vanuit de zonnige woonkamer is er een fantastisch uitzicht op Natuurpark Frankenau met uitgestrekte glooiende landschappen en bossen. Direkt bij ons huisje is het genieten van de rust, weldaad en bijzondere natuur...  Boek nu !

Er is o.a. draadloos internet en een flatscreen-televisie met alle Nederlandse zenders aanwezig. Verder is het van alle gemakken voorzien. Wij zijn hondenvrienden en hebben geen bezwaar als je een hond meeneemt.

Uitzicht vanuit vakantiehuis Am Sternberg 121 in Frankenau

Naast de vakantiewoning is een parkeerplaats op gelijke hoogte met het huis gerealiseerd, zodat je makkelijk vakantiespullen en boodschappen naar binnen kan brengen. Aangezien wij zelf regelmatig in ons vakantiehuisje verblijven en er vakantie houden, kunnen wij de kwaliteit ervan waarborgen. Wij doen dan ook ons uiterste best om je een fijne vakantie in Duitsland te laten ervaren in onze gezellige woning.

 

Wil je ons vakantiehuisje huren, kijk dan eerst bij beschikbaarheid of het nog vrij is. Wil je het huisje huren of heb je nog vragen, vul dan vrijblijvend het contactformulier in en druk op Boek nu!

         Ons luxe vakantieverlijf heeft veel te bieden:

 

  • Direct boeken van particulier eigenaar zonder extra kosten.

  • Ideale vakantiebestemming voor een hondenvakantie in Duitsland.

  • Goedkoop een vakantiehuisje huren waarbij je veel geld bespaard. 

  • Genieten in een omgeving van rust, natuur en welbehagen.

  • Op één van de beste locaties van vakantiepark Frankenau gelegen.

Plattegrond van ons heksenhuisje

Plattegrond vakantiehuisje Am Sternberg 121 Frankenau

plattegrond van het vakantiepark in frankenau met huisje am sternberg121

Plattegrond Feriendorf Frankenau met vakantiehuisje 121