Hondenvriendelijk vakantiehuisje in Duitsland huren

hond Chico is een lieve labrador liggend in het natuurpark

Honden zijn welkom in onze woning

Wil je er even lekker tussenuit met je hond en zoek je een hondvriendelijk vakantiehuisje dichtbij huis? Zoek niet verder!.. je hebt het perfecte huisje gevonden. Je hond mag mee en wel zonder hier extra voor te betalen. Boek nu! Ons zonnige en comfortabele huisje ligt midden in de uitgestrekte natuur van Waldeck-Frankenberg in Duitsland. Het is een luxe en compleet ingericht huisje welke uitermate geschikt is voor hond en baas.

hond voor onze hondvriendelijke vakantiewoning waar honden zijn toegestaan

Een perfect startpunt voor wandelen met je hond in de natuur van midden Duitsland. Daarnaast zijn er veel andere mogelijkheden in de direkte omgeving om te ondernemen. Wij verhuren het gehele jaar onze vakantiewoning gelegen in stad Frankenau Duitsland bij het Sauerland. Wij heten jou en je hond van harte welkom in onze hondvriendelijke vakantiewoning.

Friese Stabij in het gras

Vanuit de woning wandel je binnen enkele minuten de oeroude beukenbossen in. Samen met je viervoeter is het genieten van de prachtige natuur op een wel heel bijzondere plekje van Duitsland. Wandel hier over de uitdagende en grillig gevormde wandelpaden en laat je verwonderen.

Hondengast in de weide met paardenbloemen

In de omgeving van Frankenau is nog echt rust en ruimte te vinden om te ontspannen en een onbezorgde vakantie te hebben. Een prachtige omgeving om met je huisdier te ontdekken tijdens één van de vele wandelingen door de dichtbegroeide bossen van het Nationaalpark. Beleef hier je meest fijne vakantie voor hond en baas in sauerland.

Hondvriendelijk vakantiewoning huren

Ons hondvriendelijk vakantiehuisje is geschikt voor 6 personen (4 volwassenen / 2 kinderen). Het is gezellig ingericht met op de begane grond de gezellige woonkamer met grote hoekbank en een apart eetgedeelte. De vanuit de woonkamer en vanaf buiten bereikbare aanbouw creëert veel extra ruimte dat het wooncomfort ten goede komt.

hondvriendelijk vakantiehuisje

Op het tweede niveau is er een compleet ingerichte keuken, toilet-, doucheruimte en een sfeervolle tweepersoons slaapkamer met eigen toilet. De overige  twee slaapkamers bevinden zich op de tweede etage grenzend aan het balkon.

Friese Stabij in de sneeuw

Hier is het heerlijk ontwaken met een bijzonder fraai uitzicht over de natuur van Frankenau. Direkt naast ons vakantiehuis bevindt zich een ruime privé parkeerplaats voor je auto, op gelijk niveau met de woning.

twee Friese stabijen in de bossen van Nationaalpark
Bloesem in een struik voor oms huis

Vakantiehuisje huren van particulier 

voor vakantie met hond Duitsland

Wil je ons vakantiehuisje huren, kijk dan eerst of het huisje Beschikbaar is, voor reserveren of vragen kun je vrijblijvend het Contactformulier invullen.